Filter & sortering
Filtrer udvalg

Viser alle 12 resultater

Viser alle 12 resultater

  • Limoux
    2021 Very, Limoux, Chardonnay
    Anne de Joyeuse 2021
    kr.125,00
  • Pinot Gris 2016
    kr.139,00 stykkepris kr.115,00 v. køb af 6 stk.
  • Piemonte
    Langhe Bianco 2020 Corsini
    Podere Ruggeri Corsini 2020
    kr.175,00 stykkepris kr.125,00 v. køb af 6 stk.
  • Valpolicella
    Lugana DOC 2019 Scriani
    Scriani 2019
    kr.249,00 stykkepris kr.199,00 v. køb af 6 stk.
  • 27%
    Champagne
    Champagne Bouby Brut Sélection 2021
    Bouby et Flis
    kr.269,00
  • 18%
    Champagne
    Collery – Blanc de blancs Grand Cru
    Collery
    kr.495,00
  • 18%
    Champagne
    Collery – Champagne Grand Cru Blanc de noirs
    Collery
    kr.495,00
  • Mosel
    Riesling Kinheimer Rosenberg Auslese* 2018
    Viermorgenhof 2018
    kr.250,00 stykkepris kr.225,00 v. køb af 6 stk.
  • Mosel
    Stairs n’ Roses Sweet Child 2020
    Viermorgenhof 2020
    kr.250,00 stykkepris kr.225,00 v. køb af 6 stk.
  • Alsace
    Aime Stentz, Riesling 2022
    Aimé Stentz 2022
    kr.149,00 stykkepris kr.125,00 v. køb af 6 stk.
  • Kundefavorit
    Limoux
    Anne de Joyeuse, Chardonnay Original 2021
    Anne de Joyeuse 2021
    kr.125,00 stykkepris kr.110,00 v. køb af 6 stk.
  • Alsace
    Pinot Gris 2019
    Aimé Stentz
    kr.139,00 stykkepris kr.115,00 v. køb af 6 stk.

Når du skal vælge vin til laks?

Vin og laks er rigtig gode venner. Den fede fisk er en klassisk følgesvend, til fyldige hvidvine med krop. Når man skal vælge en vin til røget laks, skal man sørge for, at vinen har en god syre, som kan hamle op med den fede laks. Til det anbefaler vi; Riesling eller Chardonnay

Røget laks passer godt til en forholdsvis sød vin. Et godt valg her er en hvidvin på Riesling-druen – enten fra Tyskland eller Østrig, som begge har tilstrækkelig syre, sødme og frugtbarhed.

Når du serverer røget laks som en del af et måltid, kan du også servere champagne eller andet tør mousserende vin som et alternativ. Champagne er et fremragende match til røget laks, da den har nok syre til at skære igennem fiskens rige, olieagtige smag, men er også tør nok til ikke at blive overdøvet af den. Champagne kan serveres ved stuetemperatur eller afkølet (men aldrig iskold).